Leje af vaskemaskine

Det er som udgangspunkt dyrere at leje en vaskemaskine frem for at købe den. Leasingselskabet skal have dækket sine omkostninger til administration, service og reparation, og de skal også indregne i den månedlige leje, at de på et tidspunkt skal afinstallere og afhente vaskemaskinen. Alt sammen forhold som gør, at det er dyrere at leje en vaskemaskine.

Når det er sagt, så kan der være situationer, hvor leje er det bedste alternativ. Hvis man f.eks. kun har brug for en vaskemaskine i 1-2 år og ikke vil have bøvlet med at skulle sælge den bagefter, så er det oplagt at leje en vaskemaskine.

Typisk gælder lejekontrakten i 12 måneder eller mere, det er for eksempel i skrivende stund reglerne hos L’EASY. Efter de første 12 måneders leje er der kun én måneds opsigelse.

En fordel ved at leje er, at service og reparationer er inkluderet i langt de fleste lejeaftaler. Så hvis vaskemaskinen skal repareres, så ringer man blot til leasingselskabet, som sørger for at en servicetekniker kommer ud og kigger på det.

Som det i øvrigt gør sig gældende for alle aftaler man indgår, så husk at læs lejeaftalen godt igennem inden aftales indgås.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar